Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer? Apply



Careers with C-Tech

Current Openings

We are always on the lookout for creative and passionate minds from a variety of fields to be part of our ever-growing team.


Currently we are recruiting for the following positions!


Business Development Executive



We’re seeking a skilled and friendly Business Development Executive at Cognitive Technologies, Nirmal

Job Description:


We’re seeking a highly motivated and skilled business development executive to join our fast-growing team at Cognitive Technologies, Nirmal. The ideal candidate will be responsible for lead generation, driving revenue, and bringing new opportunities for our business growth.

At Cognitive Technologies, Nirmal, we’ve a great work-life balance with hybrid working culture. We also offer attractive remuneration, a fast-paced environment and ample opportunities for advancement within the company. As an equal opportunity employer, we welcome candidates of all backgrounds to apply.


Objective of this role:
  • Identify and evaluate potential business leads through networking and online research.
  • Communicate effectively to foster relationships with new and existing partners.
  • Plan and execute business strategies to achieve revenue targets.
  • Build a deep understanding of our products and present them effectively to clients.

  • Responsibilities:
  • Respond promptly to any issues that directly affect business.
  • Hire, onboard and train new team members in the business team.
  • Directly oversee the growth of assigned markets and clients.
  • Track and analyse business data to identify trends and opportunities for growth.
  • Achieve monthly business targets with demonstrable key performance indicators (KPIs).
  • Present monthly and quarterly business reports to senior board members and investors.

  • Required skills and qualifications:
  • Bachelor’s degree in business administration, marketing, business or a related field.
  • 1+ years of experience in business or business development roles or Freshers can apply.
  • Effective communication, interpersonal and negotiating skills.
  • Ability to build and maintain relationships with clients and stakeholders.
  • Adept in networking, project management and problem-solving.
  • Possess strong creative and strategic thinking skills to develop effective business strategies through delegation, prioritisation and execution for business growth.
  • Ability to adapt to the company’s culture effectively and lead other teams.

  • Preferred skills and qualifications:
  • A master's degree in business administration, marketing or related fields.
  • Experience working in the D2C food delivery market with a deep understanding of industry trends and the competitive landscape.
  • Ability to work collaboratively with other teams and good leadership skills to manage, motivate and lead the team to achieve desired outcomes.
  • Familiarity with CRM software and business automation tools (like businessforce or Hubspot).
  • Have a valid passport and willingness to travel for client meetings and conferences.

  • Apply now!

    Manufacturing Executive

    We’re seeking a skilled and friendly Manufacturing Executive at Micromax Mobile Compnay Manufacturing Unit in Hyderabad,
    Registrations starts from 07-06-2024 to 12-06-2024

    More about this Mobile Manufacturing Executive job


    1. What is the eligibility criteria to apply for this Mobile Manufacturing Executive job?

    Ans: The candidate should be PASS in Intermediate/ITI/Deploma, Degree, B.Tech/B.E.


    2. How much salary can I expect for this job role?

    Ans: You can expect a salary of ₹12500 - ₹16000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Hyderabad.


    3. How many working days are there for this Mobile Manufacturing Executive job?

    Ans: This Mobile Manufacturing Executive job will have 6 working days.


    4. Are there any charges applicable for joining this Mobile Manufacturing Executive job?

    Ans: Yes! But, no need to woory about it, You have to bear Consultancy charges after getting your Job Offer letter.


    5. Is it a work from home job?

    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.


    6. How many openings are there for this Mobile Manufacturing Executive role?

    Ans: There is an immediate opening of 50 Mobile Manufacturing Executive at Micromax Manufacturing Unit, Hyderabad.


    7. Who can apply for this job??

    Ans: Male & Female both candidates can apply for this Manufacturing job.


    8. What are the timings of this Mobile Manufacturing Executive job?

    Ans: This Mobile Manufacturing Executive job has Day Shift


    Other Benifits
  • Food will provide for one time
  • Free Transporation
  • Note:First Round Interview will be conducted at Cognitive Technologies, Nirmal.
    Interview Date will be shared to your registered Mobile no. & e-mail.

    Interested Candidates can apply for this position by clicking on following.

    Apply now!

    Front Office Executive

    We’re seeking a skilled and friendly Front Office Executive to join our team at Cognitive Technologies, Nirmal.

    You will manage the reception or front desk at our head office. Thus, as the first point of contact for our customers and visitors, you will play a critical role in creating a welcoming environment and providing excellent customer service. In this role, you are expected to handle administrative tasks and support other departments in everyday chores.


    Your role
  • Handle the front desk and maintain visitor records.
  • administrative chores and organisational tasks.
  • a welcoming, professional environment for clients and customers.

  • Your tasks
  • Managing the reception area and ensuring the office is neat and tidy.
  • Greeting and welcoming clients, customers and visitors courteously and professionally.
  • Answering phone calls and directing them to the appropriate staff member/department.
  • Handling incoming and outgoing mail and packages.
  • Taking care of general everyday tasks like scheduling appointments, organising files and maintaining office supplies.

  • Required skills and qualifications
  • Bachelor’s degree in any field.
  • Excellent communication and interpersonal skills.
  • Ability to prioritise tasks and great organisational capabilities.
  • Competency in managing time and solving everyday problems.
  • Customer-oriented mindset with a passion for providing exceptional service.
  • Fluency in English, Hindi, and at least one other regional language.

  • Your role
  • 1–2 years of experience in a similar job or other customer-facing roles.
  • Proficiency in using computers and other office equipment.
  • Willingness to work in a fast-paced environment with multitasking ability.
  • Basic knowledge of Microsoft Office (MS Word and MS Excel).

  • Apply now!

    Tally Trainer/Faculty